Home » Main » 15 edullista lahjaa samppanjan ystäville (2021)

15 edullista lahjaa samppanjan ystäville (2021)

Lahjojen ostaminen samppanjan ystäville on melko yksinkertaista: jos saat meille mitä tahansa, jossa on samppanjapullo, olemme tyytyväisiä. Samppanjan ystävät ovat erityyppisiä viinin ystäviä. Meillä on pieni pakkomielle kaikkeen kuplivaan. En ole varma, olenko nolostunut vai ylpeä kodissani olevista samppanjalaseista, tarvikkeista ja yleensäkin tarvikkeista. Kokosin lahjaoppaan samppanjan ystäville, joka on täynnä samppanjalahjoja, jotka taatusti saavat vastaanottajan silmät syttymään. (Siinä sinulle kaksi hienoa viinipunaa, Champagnen alueella on liitumaata ja kimallusta, tajusitko, tajusitko? Olen mielestäni hulvaton).

champagne is better than sekt sweatshirt

Champagne Is Better Than Sekt Unisex-paita

Sanaleikeistä puheen ollen. Tämä huppari saa jokaisen samppanjan ystävän nauramaan. Se on vain tosiasia, Champagne on parempi kuin Sekt. Jos et tiedä, Sekt on saksalainen kuohuviini. Tämä on yksi omista suunnitelmistani. Ihmiset katsovat aina kahdesti, kun pidän sitä.

gifts for champagne lovers
Käsintehty samppanjakaulakoru

Käsintehtyjä samppanjakoruja

Kun näin tämän taiteilijan Instagram-sivun, tiesin heti haluavani räätälöidyn kaulakorun, jossa lukee CHAMPAGNE. Kaulakoru valmistui nopsaan. Oli niin helppoa kommunikoida ja saada tämä tilattua. Grey Fox Jewelry on pikkuruinen pienyritys, joten lisäpisteitä heidän tukemisestaan. He ovat avokätisesti tarjonneet lukijalleni 15% alennusta tammikuun 18. päivään asti. Promo-koodi: unravelingwine.

Vintage samppanja juliste

Oli aika, jolloin olin täysin pakkomielle Alphonse Muchan Champagne-painatuksista siinä määrin, että melkein tatuoin yhden niistä… okei, se aika on nyt. Minun on ehkä tyydyttävä muutamaan näistä keittiössäni. Tämä on erittäin edullinen lahja samppanjan ystäville myös kodinlämmityslahjaksi.

Evil Eye Wine Cooler by Alexandra Manousakis

Evil Eye -jääämpäri

Samppanja pitää tarjoilla jääkylmänä. Mikset jäähdyttäisi sitä taiteilija Alexandra Manousakisin upeimmassa jääämpärissä. Voisi sanoa, että Alexandra tuntee viinit, sillä hän omistaaviinitilan . Toinen asia, joka on hyvä tietää Alexista, on se, että jos hänen viininsä ei ole superkylmää, hän ei juo sitä, joten luotan häneen, kun on kyse jääämpäreistä!

Samppanja Saber

Yksi samppanjan parhaista puolista on se, että sen avaamiseksi ei tarvitse näpytellä viiniavainta. Nopea varovainen vääntö ja POP! Samppanjapullon sapelointi on kuitenkin aika paha juttu. Sapelin pitäisi olla jokaisen samppanjan ystävän lahjaoppaassa, me kaikki haluamme sellaisen.

Champagne Coupe -lasit

Okei, nyt alat huomata, että samppanjan ystävillä on hieman pakkomielle. Tarvitsemme vähintään 3 erilaista samppanjalasia , koska eri samppanjatyypit vaativat tietynlaisen lasin. Rakastan näitä, koska niissä jokaisessa on erilainen muotoilu, joten tiedät, mikä niistä on sinun. Minä haluan kultaisen varrelasin.

Samppanjan ovikello

Paina samppanjaa! Kun löysin tämän Anthropologiesta, minun oli pakko saada se. Se sopii minkä tahansa tavallisen ovikellon päälle. Nyt tarvitsen vain hovimestarin tuomaan minulle samppanjaa käskystä… tai minun on opetettava lapsilleni, miten pullo sapeloidaan.

Lisää samppanjalaseja

Joskus tarvitset samppanjalautasen, koska niin vain on! Rakastan jokaisen lasin hienovaraisia eroja. Eivätkö nämä olekin ihania. Näistä saa myös upeita cocktaillaseja.

Samppanjatyyny

Eikö tämä olekin söpö? Tämä Ted Bakerin “Wake me for Champagne” -tyyny on valmistettu superpehmeästä sametista, joka tuo tyynyyn lisää ylellisyyttä. Se on saatavana myös laivastonsinisenä.

Samppanjan tuoksuinen kynttilä

Aromaterapiaa ennen samppanjaterapiaa. Toimii minulle! Tämä samppanjan tuoksuinen kynttilä on valmistettu soijasta, ja se palaa 55 tuntia.

Samppanja-kahvipöytäkirja

Tämä samppanja-sohvapöytäkirja on paitsi upea katsella myös erittäin informatiivinen. Sen on kirjoittanut viinikirjoittaja Peter Liem, joka kirjoittaa www.champagneguide.net. Se on täynnä kauniita kuvia, karttoja ja kaikkia yksityiskohtia, jotka sinun tarvitsee tietää Champagnen alueesta.

Samppanjan tulppaanilasit

Nyt saatat jo luulla, että liioittelen samppanjalasien kanssa. Vakuutan, että nämä kaikki ovat välttämättömiä lahjoja samppanjan ystäville. Vaikka elämäsi samppanjanystävällä olisikin jo kupeeta, huiluja, lautasia ja tulppaanilaseja, ne rikkoutuvat ja ne on vaihdettava. Olen vain käytännöllinen.

Samppanjamuki

Minusta samppanjaa on sosiaalisesti hyväksyttävää juoda aamulla, mutta samppanjan ystävät pystyvät juomaan jotain muuta. Vaikka en suosittele samppanjan juomista mukista, minusta on tärkeää, että samppanjan ystävät lähettävät samppanjaa rakastavia vibojaan koko päivän ajan.

Airpod-kotelo, jossa on samppanjapulloja

Samppanjan ystävänä, joka haluaa nähdä kuplia elämänsä jokaisella osa-alueella, tämä airpod-kotelo on ehdoton. Se on paljon parempi kuin tylsä kotelo, se on varma. Minusta tuntuu myös, että tämä ei ole lahja, jonka samppanjan ystävä ostaisi itselleen, vaikka he varmasti rakastavat sitä.

Käytännöllisiä lahjoja samppanjan ystäville

Vaikka mielestäni kaikki samppanjalahjat ovat käytännöllisiä, tässä on myös muutama pakollinen lahja. Jokainen samppanjan ystävä tarvitsee korkin, joka pitää kuplat lukittuna ja tuoreina. Jotta kaikki lasit pysyisivät kiiltävän puhtaina, he tarvitsevat myös kiillotusliinan, jota ei pidä sekoittaa jääkauhan päälle vedettävään liinaan. Tai osta vain samppanjaa!

Jos pidit tästä oppaasta edullisista lahjoista samppanjan ystäville, kiinnitä se myöhempää käyttöä varten!

gifts for champagne lovers
Lahjat samppanjan ystäville (Pinssi myöhempää käyttöä varten!)

Oliko tästä hyötyä? Jaa se ystäviesi kanssa ja tallenna se myöhempää käyttöä varten.

  • Facebook
  • Twitter