Home » Main » Lopullinen viinilahjaopas

Lopullinen viinilahjaopas

Viinin ystäville on helpointa tehdä ostoksia. Haluamme vain viiniä ja tarvikkeita viinillemme! Olen koonnut listan luovista, hyödyllisistä ja ainutlaatuisista lahjoista elämäsi viininystävälle. Nämä ovat lahjoja, joita he todella haluavat. Tämä ei ole pelkkä joulu- tai hanukkalista, vaan säästä tämä ehdoton lahjaopas viinin ystäville myös syntymäpäiviä, merkkipäiviä ja tupaantuliaislahjoja varten.

Evil Eye Wine Cooler – 95 dollaria

Alexandra Manousakisin suunnittelema Evil Eye -viinijäähdytin.

Tämä taiteilija Alexandra Manousakisin käsin maalaama viininjäähdytin on kaikkien viinin statement-kappaleiden statement. Viinin ystäväsi tulee sekoamaan tästä lahjasta. Se ei ole vain viininjäähdytin, vaan taideteos. Toimitetaan maailmanlaajuisesti. www.alexandramanousakis.com

Kleopatra Brightin suunnittelemat viinit-paidat.

Pulltexin käsintehty korkkiruuvi ruusupuusisäyksillä ja nahkakotelosetti – 64,99 dollaria.

Tämä viiniavain on seksikäs AF. Viiniä rakastavalla ystävälläsi on luultavasti sama viiniavain tarjoilupäiviensä ajoilta. On aika päivittää se vakavasti ja seksikkäästi. Tämä viiniavain on käsin tehty aidoilla puisilla insertteillä.

Tarvitsetko sukan täytettä tai päivittäistä hanukka-lahjaa? Klikkaa tästä.

Apivita Wine Elixir -yövoide – 45 dollaria.

Okei, ehkä puhun tässä vain omasta puolestani, mutta tämä on välttämättömyys ryyppyillan jälkeen. Piristä kasvosi takaisin tämän yövoiteen avulla. Se sisältää polyfenoleja Santorinin viinirypäleistä ja on täynnä mehiläisvahaa, hyaluronihappoa, sheavoita, oliiviöljyä ja viinirypäleen siemenöljyä. Ihosi kiittää sinua. Tämä on loistava lahja viinin ystävälle, jolla on jo kaikkea.

Coravin- 200 dollaria

Coravin on viinin säilömisen uusi standardi. Coravinin avulla voit ottaa pullosta yhden lasin irrottamatta korkkia. Viini korvataan inertillä kaasulla, joka säilyttää loput viinistä. Nämä pahat pojat ovat kalliita, mutta ne maksavat itsensä takaisin ajan mittaan säästämällä viinisi pilaantumiselta. Coravin on jokaisen viininystävän toivelistalla.

6 pakettia viinipulloja – $39.99

Myönnetään, että aiomme viettää suurimman osan ruokailusta ja seurustelusta ulkona jonkin aikaa. Rakastan näitä, koska ne pitävät viinicocktaileja kylmänä ja niissä on uudelleenkäytettävä pilli. Nyt myönnän, että nämä eivät ole kaikkein sopivimmat viinilasit, mutta tämä on ollut sopeutumisvuosi, ja olki menee mukavasti naamioidemme alle. Parasta on se, että ihmiset saattavat olettaa sen olevan kahvia :wink wink:

Cork Leather

Korkkikytkin – 45 dollaria

Lompakko – 26 dollaria

Korkinnahka on eläinystävällinen materiaali, joka on kestävää ja muodikasta. Nämä ovat söpö tapa osoittaa viinirakkautesi. Viinin ystävät yrittävät olla olematta niin juustoisia ja ilmeisiä viinitarvikkeiden kanssa, joten korkki on hienovarainen lahja antaa hienostuneemmalle viinin ystävälle.

Monogrammikorkinpidin – 22 dollaria

Kun ihmiset kysyvät minulta, onko minulla viinikokoelma, sanon: “Ei! Mutta minulla on korkkikokoelma!” Jokainen korkki on muisto. Nämä monogrammilla varustetut korkkipidikkeet ovat loistava tapa säilyttää suosikkipullojesi korkit.

Samppanjatarvikkeet

Minulla on viime aikoina ollut jonkinlainen pakkomielle kuohuviiniin, erityisesti coupe-lasitavaroihin. Elämäsi viininystävä tarvitsee näitä joka tapauksessa uudenvuodenaattona. Etsitkö erityisesti samppanjalahjoja? Tutustu tähän lahjaoppaaseen erityisesti samppanjan ystäville .

Samppanjatulppa – 10 dollaria

Samppanjakuppi – 49,99 dollaria

Spiegelau-lasitavarasarja 4- $34.99

Rikon noin 2 viinilasia kuukaudessa, joten ne on aina vaihdettava. Rakastan näitä jokapäiväisiksi laseiksi, enkä itke liikaa, kun hajotan yhden.

Riedel Cabernet-kannu – $49.99

Jokainen kotitalous tarvitsee hyvän dekantterin. Riedel tekee parhaita. Viinien dekantointi on hyvä keino ilmata nuoria viinejä ja poistaa sakkaa vanhoista viineistä. Dekantteri olisi arvostetuin lahja viinin ystäville.

Ultimate Gift Guide for Wine Lovers
Kiinnitä myöhempää käyttöä varten!

Säästä 25 dollaria vähintään 200 dollarin tilauksestasi. Käytä koodia PEACE. Vanhentuu 12/31/20

Oliko tästä hyötyä? Jaa se ystäviesi kanssa ja tallenna se myöhempää käyttöä varten.

  • Facebook
  • Twitter