Home » Main » Viinirypäleiden polkeminen Teksasissa 2021

Viinirypäleiden polkeminen Teksasissa 2021

Kelly Cross grape stomp featured

Pandemia alkaa olla ohi, joten nyt on aika lähteä muiden kanssa ulos ja polkea viinirypäleitä! Viime vuonna viinirypäleiden polkemisen määrä ei riittänyt, mutta tänä vuonna niitä on taas tarjolla. Tässä muutamia vinkkejä:

  • Tarkista viinitilan verkkosivusto ja Facebook-sivu, jotta pysyt ajan tasalla ajoista ja muista tärkeistä asioista.
  • Pue päällesi asianmukaiset vaatteet, koska sotket varmasti, erityisesti jalkasi ja jalkasi. Ota mukaan pyyhe, vaihtokengät jne. joita saatat tarvita siivoamiseen polkemisen jälkeen.
  • Kerro kaikille ystävillesi sosiaalisessa mediassa, mitä teet sinä päivänä. Merkitse #TexasWineLover!

Nauti joistakin seuraavista viinirypäleiden polkemisista. Kun menet sadonkorjuujuhliin tai rypäleiden tallaukseen Teksasissa, kerro, että Texas Wine Lover lähetti sinut! Kippis!

3. heinäkuuta 2021
Wild Stallion Vineyards
Spring, Texas

Yksi ensimmäisistä viinitiloista, jotka järjestävät rypäleiden polkemisen, on Houstonin lähellä sijaitseva Wild Stallion Vineyards. Sadonkorjuu tapahtuu aikaisin aamulla, minkä jälkeen seuraa rypäleiden polkeminen Flow Festival 2017.

3.-4., 10-11., 17-18., 24-25., 31. heinäkuuta, 1., 7-8., 14-15., 21-22., 28-29. elokuuta 2021.
Windy Winery
Brenham, Texas.

Windy Winery tekee sen oikein juhlimalla sadonkorjuuta yhdeksänä viikonloppuna! Poimi rypäleitä, polje rypäleitä ja nauti elävästä musiikista. Tarkista heidän Facebook-sivunsa tapahtuma lisätietoja.

17. heinäkuuta 2021
Haak Vineyards & Winery
Santa Fe, Texas

Grape Harvest and Stomp at Haak Vineyards & Winery -tapahtuma on varmasti hauska päivä, kun aamulla korjataan rypäleitä ja sen jälkeen poljetaan rypäleitä.

24. heinäkuuta, 31. heinäkuuta ja 7. elokuuta 2021.
Texas Heritage Vineyard
Fredericksburg, Texas

Tule polkemaan saadaksesi täyden kokemuksen sadonkorjuukaudesta Texas Heritage Vineyardilla. Jokaiseen lippuun sisältyy t-paita ja maistiaiset heidän texasilaisesta viinistään. Liput voi ostaa verkossa.

24.-25. heinäkuuta, 31. heinäkuuta, 1. elokuuta, 7.-8. elokuuta, 14.-15. elokuuta 2021.
Pleasant Hill Winery
Brenham, Texas

Pleasant Hill Winery juhlii myös rypäleiden murskaamista isosti neljänä suurena viikonloppuna. Eri viinirypäleiden murskauskilpailuissa saat purppuraiset jalat ja erityisen T-paidan murskauksen kunniaksi. Tarvitaan liput. Katso lisätietoja heidän verkkosivuiltaan.

31. heinäkuuta 2021
Blue Lotus Winery ja Texas Mead Works – viinitila.
Seguin, Texas

Potkaise kengät jalkaasi ja liity viinitilalle unohtumattomaan elämykseen, jossa Blue Lotus Winery ja Texas Mead Works tarjoavat paljain jaloin tapahtuvaa rypäletamppaushauskaa. Saat tietenkin t-paidan, jossa on omat violetit jalanjälkesi. Varaukset vaaditaan.

7., 14., 21., 27.-28. elokuuta 2021.
Messina Hof Bryan Harvest Festival
Bryan, Texas

Messina Hof järjestää Bryanissa kuukauden mittaisen sadonkorjuufestivaalin, jossa poimitaan ja poljetaan rypäleitä, joista valmistetaan heidän palkittuja portviinirypäleitään. Kuukauden aikana järjestetään myös monia muita tapahtumia. Katso kaikki tapahtumien päivämäärät ja lisätietoja heidän verkkosivuiltaan.

7. elokuuta 2021
Lost Oak Winery
Burleson, Texas

13. vuosittainen Harvest Fiesta & Grape Stomp järjestetään 7. elokuuta Lost Oak Winery -viinitilalla. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta viinirypäleiden polkeminen edellyttää lippujen ostamista. Elävä musiikki ja ruokarekka tekevät päivästäsi nautinnollisen. Lisätietoja on heidän Facebook-sivullaan.

7. elokuuta 2021
Bernhardt Winery
Plantersville, Texas.

Viinirypäleiden polkaisufestivaalilla Bernhardt Winery -viinitilalla voit polkea viinirypäleitä ja saada muistoksi Bernhardt-paidan. Tarjolla on elävää musiikkia, tuoretta paikallista ruokaa ja käsintehtyä viiniä. Tarkista heidän verkkosivustoltaan lisätietoja.

7., 14., 21., 28. ja 2021 elokuuta.
Hye Meadow Winery

Hye Meadow Winery Grape Stomp -tapahtuma järjestetään joka lauantai elokuussa. Tarjolla on tuotantokierros, matkamuistoesine, maistiaisia ja rypäleiden polkemista. Tarkista verkkosivuilta, milloin liput ovat myynnissä.

14.-15. elokuuta, 21.-22. elokuuta 2021
290 Wine Castle
Johnson City, Texas

290 Wine Castle järjesti ensimmäisen sadonkorjuun Grape Stompin pari vuotta sitten, ja se oli niin suosittu, että se tuodaan takaisin kahdeksi viikonlopuksi! Polje ja hanki matkamuistoksi t-paita. Katso lisätietoja heidän Facebook-sivultaan.

Syyskuu 3.-4. syyskuuta 2021
Messina Hof Hill Country Harvest Festival
Fredericksburg, Texas

Messina Hof Hill Country Winery järjestää vuosittaisen Harvest Festival -tapahtuman Fredericksburgissa. Polje viinirypäleitä ja hanki matkamuisto “Harvest Crew” -t-paita! Tarkista verkkosivuilta, milloin Hill Country Harvest Festival järjestetään molempina päivinä.

16.-19. syyskuuta 2021
Grapevinen kaupunki, Texas

35. vuosittainen GrapeFest järjestetään neljän päivän ajan, ja kahden hengen joukkueet luovat oman “I Love Lucy” -hetkensä ja polkevat vuorotellen noin 18 kiloa viinirypäleitä kahden minuutin ajan. Sessioita järjestetään koko viikonlopun ajan ja ne täyttyvät nopeasti, joten ilmoittaudu ajoissa. Lisätietoa GrapeStompista on heidän verkkosivuillaan.